La nostra empresa, Autoescola Rasant, va donar els seus primers passos el dia 17 d'octubre del 2022, amb una clara i apassionada visió de brindar una formació viària excepcional i convertir-nos en un referent del sector. Als nostres inicis, comptàvem amb dos professors altament qualificats i una dedicada secretària, la suma dels coneixements i l'experiència en l'àmbit de la formació viària superava els trenta anys. Amb aquesta sòlida base, vam embarcar-nos en una emocionant travessia per oferir als nostres alumnes una experiència d'aprenentatge inigualable i serveis d'assessorament integral en temes de conducció.

A Autoescola Rasant, creiem fermament en la importància d'un enfocament personalitzat per a cada alumne. Entenem que cada persona té el seu propi ritme d'aprenentatge i àrees de millora, per la qual cosa adaptem les nostres classes i programes de formació a les necessitats individuals. Ens enorgulleix veure com els nostres alumnes, independentment del seu nivell inicial, aconsegueixen guanyar la confiança i les habilitats necessàries per desenvolupar-se amb èxit en les vies.

A més a més de la nostra dedicació a l'excel·lència acadèmica, valorem la qualitat humana dels nostres professors i de l'equip administratiu. Creiem que un ambient amable i motivador és fonamental per l'èxit dels nostres estudiants. El nostre equip està aquí per donar-los suport en cada pas del procés, oferint consells, respostes a dubtes i, sobretot, fomentant un espai d'aprenentatge positiu i segur.

Flota Autoescuela Rasant Tarrega
 

Les nostres instal·lacions

T'invitem a fer una ullada a les nostres modernes instal·lacions. Aquí trobaràs un ambient còmode i familiar per aprendre dels nostres experts. Descobreix les nostres instal·lacions!