Autoescola Rasant de Tàrrega (Lleida), ens dediquem amb passió a la formació vial per a l'obtenció del permís B, oferint als nostres alumnes la millor preparació per conduir vehicles fins a 3.500 kg de Massa Màxima Autoritzada (MMA). Si som l'elecció perfecta per a la teva formació de conducció, és perquè creiem que la seguretat i la confiança són les dues pedres angulars per a una conducció responsable.

Per què nosaltres?

EXPERIÈNCIA I PROFESSIONALITAT
Amb anys d'experiència en el sector de l'educació viària, el nostre equip de professors qualificats està preparat per guiar-te en cada pas del teu aprenentatge.
La nostra prioritat és assegurar-nos que adquireixis els coneixements i les habilitats necessàries per ser un conductor segur i competent.

MÈTODE D'ENSENYAMENT
A Autoescola Rasant, entenem que cada alumne és únic, amb les seves pròpies necessitats i ritmes d'aprenentatge.
Utilitzem mètodes d'ensenyament que s'adapten a les teves preferències, amb l'objectiu d'optimitzar el teu progrés i que t'endinsis en el món de la conducció amb confiança.

FLOTA DE VEHICLES MODERNS
La nostra autoescola està equipada amb una flota de vehicles moderns, equipats amb les últimes característiques de seguretat i comoditat.

ACOMPANYAMENT EN TOT MOMENT
Des del moment que t'inscriguis a Autoescola Rasant fins al dia que obtinguis el teu permís de conduir, estarem al teu costat.
El nostre equip estarà encantat de respondre a totes les teves preguntes i oferir suport en qualsevol moment.